Otthonápolás

Orvosi javaslat alapján a beteg otthonában nyújtott ellátás, amelyet képzett ápolóink és gyógytornászaink végeznek. TB által nyújtott ingyenes ellátás!

Miben lehetünk az Ön segítségére?
  • Szakápolási feladatok ellátásában (kötözés, decubitus kezelés) Balesetek, műtétek utáni szakápolási feladatok, az önellátás korlátozottsága esetén a testi higiéné biztosítása, a mozgás segítése; Balesetek, műtétek utáni szakápolási feladatok, az önellátás korlátozottsága esetén a testi higiéné biztosítása, a mozgás segítése.
  • Speciális szakirányú ellátások végzésében – rehabilitációs kezelések: Gyógytorna,mobilizálás
Ki veheti igénybe?
Azon betegek részére, akiknek a betegsége nem teszi lehetővé az intézetünkbe való bejárást, lehetőséget
nyújtunk arra, hogy a gyógytornász, illetve fizioterápiás asszisztens a beteg otthonában végezze el a kezeléseket. Mindkét feladat igénybe vehető szakorvosi véleményen alapuló háziorvosi elrendelés alapján. Szakorvosi javaslatot ortopédus, idegsebész, sebész, traumatológus, neurológus és reumatológus szakorvos adhat. A szakorvosi javaslatok érvényességi ideje egy hónap.

Társadalombiztosítás által finanszírozott ellátási formában gyógytorna estében maximum 2x14 vizitre van lehetőség.

Hol vehetik igénybe?
Budapest 5 kerület, 7 kerület, 8 kerület, 15 kerület területén.

Hogyan rendelheti meg szolgáltatásainkat?
Szolgáltatásaink megrendeléséhez hívja ügyfélszolgálati számunkat, majd a munkatársainkkal történt egyeztetést követően kirendeljük szakembereinket. Telefonáljon a 06306868955 vagy  06309500-612 vagy emailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.